Verkoop / Inkoop

Heftrucks | Loaders | Vrachtwagens

UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS – UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS –UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS – UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS –

Inkoop
heftrucks en machines

Het Inruilen van een machine is bij ons geen must! U kunt bij ons ook uw heftruck of machine simpelweg verkopen zonder daar iets voor terug te kopen.

Niks is ons te gek, van 1 klein heftruckje tot een complete vloot overname, wij vinden voor iedere aanvraag een mogelijkheid!

inruil
heftrucks en machines

Geïnteresseerd in een heftruck of machine die bij ons te koop staat, en heeft u zelf nog een heftruck of machine om in te ruilen?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij vervoer in eigen hand hebben kunnen wij de desbetreffende machine of heftruck bij u leveren en de ingeruilde machine of heftruck weer meenemen.

Hoe gaan we te werk?

Door ons eenvoudige invul systeem hoeft u alleen een telefoonnummer of email adres, foto van uw machine of heftruck, bouwjaar, en urenstand, en eventuele extra informatie in te vullen.

Wij bekijken deze aanvraag en zullen dan zo snel als mogelijk reactie geven, voor we een prijs geven kijken we eerst naar eventuele transporten en bespreken we de technische staat van de machine. Indien het om vloot overname gaat, komen wij graag persoonlijk even langs om alles te bekijken en een duidelijk beeld te kunnen schetsen voor zowel de verkopende partij als de kopende partij.

Als dit allemaal doorgesproken is komt het belangrijkste deel, en dat is natuurlijk uw vraag “wat kan ik nog krijgen voor mijn machine of heftruck?” wij geven onze prijs en eenmaal akkoord worden de papieren opgemaakt en de goederen door ons of door u getransporteerd en uiteraard betaald!

Doordat wij dit systeem hanteren, is het voor beide partijen simpel en duidelijk en blijft niemand met vragen achter!

Stuur ons daarom vooral uw heftruck machine of vloot door om zo simpel en snel een prijs te krijgen!

Contactformulier

Ik verwacht het antwoord van de verkoper per: