Verkoop / Inkoop

Heftrucks | Loaders | Vrachtwagens

UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS – UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS –UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS – UW NUMMER 1 PARTNER IN NIEUWE EN GEBRUIKTE HEFTRUCKS –

WIE ZIJN WIJ?

2Bro-Trading B.V. is een jong dynamisch en groeiend vader en zoon handelsbedrijf. waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Bij ons krijgt u altijd advies op maat, wij Streven ernaar om u zo goed mogelijk te adviseren, om de machine of heftruck die aan uw wensen en noden voldoet te vinden. Doordat wij geen 9-5 mentaliteit hebben en flexibel zijn, kunt u altijd op ons rekenen.

Merk onafhankelijk

Doordat wij geen dealer zijn van wat voor merk dan ook, zijn wij instaat om alle top merken zoals Linde, Hyster, Toyota, Still, in zowel LPG als Elektrisch, en Diesel te kunnen kopen en verkopen tegen marktconforme en concurrerende prijzen, in alle soorten, maten en uitvoeringen.

Transport in eigen beheer

Uw aangekochte, en of ingeruilde machines kunnen in 9 van de 10 gevallen door ons persoonlijk geleverd en gehaald worden. we spreken een plaats en tijd af en halen of brengen de besproken machine of heftruck bij u! Doordat wij zelf de heftruck of machine bij u komen brengen kunnen we de werking van de heftruck of machine nog eens uitleggen, zodat u vanaf moment 1 zonder problemen aan de slag kunt!

Correcte afhandeling

Wij hanteren een no nonsens beleid, wat betekent dat? Bij ons is afspraak ook “echt” afspraak. Wij spreken alles van te voren met u door, hierdoor komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan.