2023 Linde H35D-01 Triplex

Kenmerken

Technical data sheet (pdf)

Informatie

Voorraad nummer:

2BRO 1246

Merk

Bouwjaar

Afgelezen urenstand

Chassis nummer

Gebruikt/Nieuw

Markering CE/EPA

Brandstof

Transmissie

Max. hefcapaciteit

Last zwaartepunt

Mast type

Max. hef hoogte

Max. doorrij hoogte

Aanbouwdeel

, ,

Max. breedte vorken

Min. breedte vorken

Afmetingen vorken

Type cabine

Cabine opties

, , , ,

Gerelateerde producten

Overige informatie

Introductie:

De 2023 LINDE H35D-01 + CASCADE ROTATOR, Kracht & Efficiëntie de norm is

FREELIFT TRIPLO MAST:

dankzij de free lift triplex mast (vrije hef hoogte) is de Linde H35D-01 er toe in staat om zelfs in beperkte hoogtes volledig functioneel te kunnen opereren. Dit dankzij een vrije hefhoogte van maar liefst: 1.500mm dit wil zeggen dat de mast niet verder uitschuift tot een hefhoogte van 1.500mm. dat is niet zijn enige voordeel hierdoor is namelijk ook de algehele doorrijhoogte vele male lager, zon 2.390mm. Van plan om diverse lasten hoog weg te zetten? de mast schuift 3 keer uit om zijn totale hefhoogte van maar liefst 4.980mm te bereiken.

Brede CASCADE ROTEERKLEM:

Het roterende vorkenbord in combinatie met de freelift triplex mast maakt het mogelijk om bakken met schroot (oud ijzer), aardappels, etc.etc. op groote hoogtes om te kiepen. De hydraulisch verstelbare lepels zorgen er voor dat de bestuurder vanuit de cabine de lepels op de juiste breedte te verstellen voor de gewenste bak of pallet, Ook maakt het mogelijk om diverse dingen te klemmen. Deze goude combinatie van LINDE en CASCADE hebben zich al jaren lang bewezen als de betrouwbare partner voor welke sectie dan ook.

MAST DEMPING:

de mastdemping absorbeert de schokken die ontstaan ​​bij het rijden op oneffen terrein zodat zelfs de meest kwetsbare lading veilig op zijn plek gezet kunnen worden, en maakt het werken met deze 2023 Linde H35D-01 een heel stuk comfortabeler!

Contactgegevens

Adresgegevens

Vragen

Ik verwacht het antwoord van de verkoper per:

Contactgegevens